Akciókat kerestünk, de fog implantátumokat találtunk

Barátnőm megszállottan keresni az akciókat bármiről is legyen szó. A szupermarketekben is mindig a leértékelt cuccokra megyünk, de ha neten rendelünk ruhát vagy valamilyen elektronikai eszközt, akkor is csak az akciósokat szoktuk megnézni. Így volt ez a múltkor is, amikor az akciós kötött pulóverek között keresgéltünk. Fanni talált is néhány egészen jó árban lévő ruhadarabot, viszont közben valami elterelte a figyelmét.

A ruha webshopban ugyanis megjelent egy hirdetés a fogorvosbudapest.info oldaláról. Ez azért is volt a számára kifejezetten sorsszerű, mivel már egy jó ideje fáj a foga (pontosabban egy régi foga helye), csak egyszerűen nem hajlandó felkeresni egy fogorvost, mondván, hogy drága és amúgy se tudja, hova érdemes menni.

Viszont akkor, amikor megjelent előtte a Fogorvos Budapest hirdetése, úgy érezte, hogy ez egy jel, és körbe kell néznie a honlapon. Az implantátumok ára érdekelte, meg úgy alapból az. hogy pontosan mi is történik akkor, amikor egy ilyen implantátumot tesznek be. A fog implantátum gyakori kérdések keresésre egyébként ki is dobja a Google a Fogorvos Budapest oldalát, mivel ők tényleg nagy szakértelemmel foglalják össze a legfontosabb tudnivalókat. Érdemes tényleg beleolvasnotok, ha van egy kis időtök, mert ez a cikk annak is hasznos, aki esetleg nem küzd most nagyobb fog-problémákkal.

Barátnőmnek ellenben tényleg egyre jobban fájt a foga, és érezte (meg nyilván én is mondtam neki), hogy ez nem lesz így jó, és végül muszáj lesz elmennie egy fogorvoshoz. Miután meglátta, hogy milyen igényes honlapja is van a Fogorvos Budapestnek, nem tántorodott el tőle rögtön, és gondolta, tényleg utána néz a fog implantátum gyakori kérdéseknek. Na meg persze az áraknak is, hiszen ez volt a másik legfőbb tényező, hogy melyik helyet választja.

fog implantátum gyakori kérdések

A cikkből megtudta, hogy bizony implantátumok között is van különbség, így az áruk is változó. Viszont úgy, hogy nem nézte meg szakember, nagyon nehéz megmondani, hogy az adott embernek milyen típusú csavarokra és felépítményekre van szüksége. Viszont ami nagyon tetszett neki a fogorvosbudapest.info oldalán, az az, hogy a legalapvetőbb kérdések mind fel voltak sorolva válasszal együtt a weboldalon. Ezekből kiderült, hogy több implantátumra van általában szükség, de az is, hogy van garancia az implantálásra, és bizony sajnos egy ilyen beavatkozás sem szól örökké. Ja és még egy dolog: egyáltalán nem vészesen fájdalmas egy ilyen kezelés, sőt, kevésbé kellemetlen igazából, mint egy foghúzás.

Ez volt ugyanis, amitől a barátnőm még nagyon félt: a fájdalom. Nyilván a beavatkozást követően az orvos ír fel gyógyszereket, de alapvetően maga a műtét sem kemény, ha jó kezekben van az ember. Márpedig a Fogorvos Budapest csapata nagyon is jó benyomást tesz az emberre, amint felmegyünk a honlapjukra.

Úgyhogy a fog implantátum gyakori kérdések és a rájuk adott válaszok elolvasása után már nyugodtan merte barátnőm is felkeresni a rendelőt, akik egy űrlapon és a megadott telefonszámon is elérhetők. Kapott is időpontot egy héten belül, és maga a beavatkozás is teljesen rendben ment, azóta megvan az implantátum, és nagyon elégedett vele. Az ára se volt vészes, nem volt ugyan akciós, de attól még rászántuk most ez az összeget. Arról nem is beszélve, hogy nagyon kedvesek voltak Fannival a rendelőben, ami mindig plusz pont nálunk. A rendelő egyébként a második kerületben, a Kacsa utcában található, tehát nekünk még közel is volt.

Fog-problémával mi már biztosan csak a Fogorvos Budapesthez fogunk fordulni.