Vitorlázás és csapatépítő tréningek a Balatonon

Az ember szeret minőségi áruért, szolgáltatásért kevesebbet fizetni. Ezért kutatjuk, keressük az akciókat és vagyunk elégedettek, ha megcsípünk valami igazán jó ajánlatot. Amikor akciókról van szó, mindig óvatosnak kell lennünk, sokan próbálkoznak ugyanis ügyes trükkökkel, hogy megtévesszék az embereket. A fogyasztóvédelmi szabályok nemrégiben változtak, így amikor akciós árat hirdet egy üzlet, a korábbi ár az elmúlt harminc napban elérhető legalacsonyabb ár kell, hogy legyen. Így elkerülhető, hogy egy fals, magasabb árat adnak meg, így hamis akciót hirdetnek, ezzel pedig megtévesztik a vásárlókat. A vásárlásnál, bármit is veszünk érdemes odafigyelni, hogy mit is kapunk a pénzünkért. Épp erről beszélgettünk az egyik régi ismerősömmel egy kávé mellett, mikor elújságolta, hogy csapatépítő tréningre utaznak a cégével a Balatonra.

balatonpro.hu

Említette, hogy nem először szerveznek ilyen tréninget, melyről csupa pozitív tapasztalatuk van. Több helyen is jártak már, most először választották azonban a Balatont. A tréninget pedig a balatonpro.hu segítségével szervezik meg. Vitorlázás, SUP-ozás, sárkányhajózás, sok-sok kaland vár rájuk és megannyi élmény. Mint mondta, már nagyon várják ezt a pár napot, az elmúlt időszakban ugyanis húzós munkáik voltak és mindenki túlórázott, amennyit csak tudott. Persze a sok munka és annak jutalma is öröm, de néha nem árt kiereszteni a gőzt.

Kedvet kapva a balatoni vitorlázáshoz, én is ellátogattam a balatonpro.hu weboldalra, hogy megnézzem, mi mindent is kínálnak. A vitorlázás régóta vágyam volt már, és a családdal már többször is beszéltük, hogy milyen jó lenne kipróbálni, de még sosem jutottunk el idáig. Nagyon tetszett, hogy van lehetőség vitorlás bérlésére, a flotta 12 hajóból áll, melyek között vannak kisebbek és nagyobbak is. Így akár családok, akár nagyobb baráti társaságok is megtalálhatják azt a hajót, ami megfelel az igényeiknek. Elsősorban Siófokon állomásoznak ezek a vízi járművek, de igény esetén akár Fonyódról, Balatonlelléről, Balatonfüredről vagy akár Alsóörsről is kihajózhatunk. Ezek a hajók 4-10 alvóhellyel is rendelkeznek, így akár több napra, egy hétre is kibérelhetjük.

A balatonpro.hu szolgáltatásait érdemes alaposan átböngészni, nagyon sokféle kalandot, élményt kínálnak, családoknak, baráti társaságoknak. És természetesen a céges csapatok számára is. A balatonpro.hu pedig ehhez nyújt minőségi szolgáltatást, legyen szó akár a vitorlázásról, akár más típusú rendezvényekről.