Nem minden esetben éri meg spórolni

Édesanyámtól már egészen kicsi koromtól kezdve elleshettem a takarékosság fortélyait. Régebben nem igazán voltunk eleresztve anyagilag, így jól meg kellett fontolnunk minden elköltött forintot. Mindig azt gondoltam, hogy anyukám a szűkös anyagi helyzetünk miatt takarékoskodik, ám amikor később már egy kicsit jobb helyzetbe kerültünk, ez akkor sem változott. Így aztán mondhatni, az anyatejjel szívtam magamba a pénzügyi tudatosságot. Mindig igyekszem nézni az akciókat, hiszen ilyenkor sok termékhez hozzá tudunk jutni az eredetinél kedvezőbb áron. Így összességében nagyon sok pénzt lehet megspórolni, amit onnan tudok, hogy vezetek egy nyilvántartást a pénzügyeimről. Vannak azonban az életben olyan dolgok, amiken nem mindig érdemes spórolni, mert lehet, hogy rosszabbul járunk, mintha rögtön a drágábbat vettük volna meg. Nem volt ez másként akkor sem, amikor fűtésszerelő keresésben voltam. Tudtam, hogy a jó szakember általában nem olcsó, így ennek tudatában vágtam neki a nézelődésnek. Rá is találtam a vizgazfutesszerelo24.hu oldalára, ami már első pillantásra is szimpatikusnak tűnt, de azért szerettem volna egy kicsit többet megtudni a cégről, mielőtt kapcsolatba léptem volna velük.

Láttam a honlapjukon, hogy már 32 éve foglalkoznak víz-, gáz- és fűtésszereléssel, így van némi tapasztalatuk ezeken a területeken, ez elmondható. Nem csak lakásokban, illetve családi házakban élők vehetik igénybe a szolgáltatásaikat, hanem akár ipari létesítményekben előforduló problémákat is tudnak kezelni. Szerintem ez jól mutatja a hozzáértésüket, hiszen a szakemberek ritkán szokták ilyen nagy fába vágni a fejszéjüket. Ha segítségre van szükségünk, a hét minden napján hívhatjuk őket, Budapesten és Pest megyén belül bárhova kimennek, ahol szükség van rájuk. Továbbá szerintem nyomós érv mellettük, hogy van 0 – 24 órás ügyeleti szolgálatuk. Ez azt jelenti, hogy ha nagy a baj, akkor bármikor lehet őket hívni, akár este is, nem csak a szokásos munkaidőben. Emellett szerintem az sem elhanyagolandó, hogy vészhelyzet esetén akár egy órán belül is a helyszínre tudnak jönni, hogy a káros következményeket minél hamarabb el lehessen hárítani. Ez például egy csőtörésnél nagyon hasznos lehet, hiszen ha súlyos a probléma, minden perc sokat számít a lakás vagy ház károsodása tekintetében.

Egy háromlépéses folyamatban le van írva az oldalon, hogy történik a problémamegoldás. Először is fel kell hívnunk a vizgazfutesszerelo24.hu oldalán található két telefonszám közül fel az egyiket, vagy van lehetőségünk visszahívás kérésére is, ha nekünk az a kényelmesebb. Ez után a szakértő kollégák megbeszélik velünk a problémát. Nagyon fontos a körülményeket pontosan elmondani, hiszen így tudják a megfelelő szakembereket kiküldeni. Majd ez után nincs más hátra, a szakemberek kiérkeznek a helyszínre, ahogy említettem korábban, ha sürgős a vészhelyzet, akkor akár egy órán belül, és megkezdik a szerelést, illetve a helyreállítást. Tetszett, hogy ez az információ alatt ott van feketén – fehéren, hogy lehet, hogy a munkájuk hosszú időt fog igénybe venni. Ennek több oka is van, leginkább a minősége. Hiszen a mondás sem véletlen született, mely szerint a jó munkához idő kell. Meg is magyarázzák ezt a fűtésszerelők azzal, hogy egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy az ügyfelek ne bízzanak meg bennük. Nekem nagyon szimpatikus ez a hozzáállás, valljuk be, sajnos manapság nagyon kevés fűtésszerelő ilyen. Összességében nagyon jó tapasztalataim vannak velük, és a munkájukra tényleg nem lehet semmi panasz.