Az akció inkább kis tételre vonatkozzon

Mert a nagyüzemű beszerzésben, tapasztaltam, hogy másmilyen szempontokat érdemes érvényesíteni, elsősorban! Ha például evőeszközök kellenek, otthoni használatra képbe kerülhet egy jó akció, de akár egy étterem, akár egy üzemi konyha nem vásárolhat csak ilyen szempontok alapján. Mióta a Hunnia Kristálytól kellett rendelnünk, mert rájöttünk, hogy a gyakorlatban a vendéglátás nem annyira kiszámítható, azóta tudom ezt!

Hiba volt úgy belevágni, hogy akkor még nem ismertük a hunniakristaly.hu-t. Sok gondunkat semmissé tehette volna, pont az elején ez a nagyellátó társaság. Mint ahogy azóta semmissé is tette, de pont a kezdetekkor kritikus lett volna… Ti már ne kövessétek el ezt a hibát. Ha még nem hallottatok róluk (meglepő lenne, hiszen rég a terület egyik kiemelkedő ászai), akkor mindenképp az ő kínálatukat javaslom. Csak az evőeszközök tárgykörét említettem eddig, de ki mindenkinek ajánlom, akárcsak ezáltal? Éttermeknek, koktél bároknak, kávéházaknak, cukrászdáknak, de egy nagyobb, másik kört is szóba hoztam már.

Igen, az üzemi étkezdéknek is szolgáltatnak mindent. És ott van még náluk egy nagyon hasznos kategória, ami nekünk nagyon kellett. A gasztro csomagolóanyagok! Ezen belül vannak egyszer használatos evőeszközök, de ugyanilyen, kidobható poharak is, meg papírzacskók, alufóliák – sejtitek már, hogy mi mindent árulunk és ki mindenkit látunk el mi is? A Hunnia Kristálytól beszerezhetjük ugyanakkor a habdobozokat, ugyaninnen jön mindig nagyobb mennyiségben a szemeteszsák, de még sorolhatnám. Tényleg igazi nagyellátó. Az akciókról nem tudok nyilatkozni, én általában csak közlöm a beszerzéssel nálunk, hogy mi az, ami kell, de állítólag amiatt is döntöttünk mellettük, mert olcsók is relatíve. Hunnia Kristály, a vendéglátásért vagy az üzemi kiszolgálásért és étkeztetésért! Melegen ajánlom őket.

evőeszközök