Nézzünk fel a Motortire oldalára, ha akciós gumira van szükségünk

A mai világban mindenki meg akar győzni minket arról, hogy termékeket vegyünk. Ezt pedig rengeteg akcióval és más fortéllyal érik el. Sosem értettem például, hogy nagymamám miért bújta egyfolytában az újságot. Amint meglátta, hogy valami akciós, rögtön meg akarta venni. Ebben alapból nincsen semmi rossz, viszont van egy óriási hátoldala a reklámok és akciók győzködésének: lehet, hogy nem is kell nekünk az a termék.

Folyamatosan két gondolat küzd bennünk. A „minek vegyem meg” és a „később még jól jöhet”. És valóban meg kellett tanulnom, hogy sokszor az utóbbi hozzáállás a helyes. Sokáig úgy voltam vele, hogy elég akkor megvenni a dolgokat, ha kellenek. Viszont mióta dolgozom, tudom, hogy az élelmiszerbevásárlást nem mindig lehet megoldani. Ha pedig már bezártak a boltok, sajnálni fogjuk, hogy nem gondolkodtunk előre.

Pontosan ezt éreztem minden egyes alkalommal, mikor motorgumit kellett vásárolnom. Mindig az utolsó pillanatra hagytam a vásárlást és ezzel jó sok fejfájást sikerült okoznom magamnak. Az egyik ismerősöm azonban azt ajánlotta, hogy nézzek fel a motortire webáruház oldalára és próbáljak meg onnan gumit rendelni. Az online vásárlás idáig még eszembe sem jutott, mivel ritkán szoktam az internetről rendelni. A motortire webáruház azonban megmutatta, hogy milyen előnyökkel jár, ha az ember ki mer próbálni új dolgokat.

Mikor belépünk az oldalra, már rögtön érezni fogjuk, hogy mennyire értenek a motorozáshoz azok, akik készítették. A felület vagány és még sincsen túl sok design elem, ami elnyomná az oldal legfőbb funkcióját: a motorgumi vásárlást. Én nagyon értékelni tudom az ilyen hozzáállást és örülnék, ha több cég is követné a motortire webáruház példáját.

De elsősorban nem azért jöttem erre az oldalra, hogy megcsodáljam a webdesign döntéseiket, hanem azért, hogy motorgumit vegyek. A motortire webáruház pedig rögtön rá is tér a lényegre egy motorgumi keresővel. A motorgumi kereső szerintem az egyik legjobban kitalált része az oldalnak, mivel megszünteti azt a problémát, hogy nem tudjuk fizikailag megnézni a motorgumikat.

Ez volt egyébként a legnagyobb félelmem az internetes vásárlással kapcsolatban. Hiszen egy motorgumi nem olcsó mulatság és nagyon nem örülnék, ha otthon derülne ki, hogy nem is jó a járművemhez. A motorgumi kereső azonban lehetőséget adott nekünk arra, hogy megadjuk a motor legfőbb adatait, amelyek alapján csak olyan találatokat fog kiadni, amik biztosan megfelelnek majd a motorkerékpárhoz.

Ezzel nagy kő esett le a szívemről. Plusz a motortire webáruház óriási választéka mellett nagyon nem baj, ha van egy módszer, amivel megszűrhetjük a listát. Ezután még egy pozitív csalódás jött, ami korábban eszembe sem jutott. A különböző gumik egymás alá voltak gyűjtve és mindegyik mellett feltüntették a legfontosabb adatokat. Így könnyen össze tudtam hasonlítani, hogy melyik éri meg jobban.

A motortire webáruház árai sem fognak keserű szájízt hagyni bennünk, mivel az online felület miatt sokkal költséghatékonyabban tudnak árulni. Nem is értettem már, hogy miért szenvedtem annyit a fizikai vásárlással, mikor a motortire webáruház ennyire könnyen kezelhető. És még csak ki se kell mozdulnom otthonról!

A termékek egyébként pár nap alatt megérkeznek és a rendelés sem fog gondot okozni. Pár adatot kell csak megadni és egyszerűbb, mintha egy csomagot adnánk fel a postán. Én ezek miatt használom azóta is a motortire webáruház szolgáltatásait.