Az akciók során is informálódhatunk

Nagyon érdekesek ezek az akciók, amelyeket a különböző üzletek hirdetnek meg. Személy szerint én sosem szoktam figyelni a leárazásokat. Egyszerűen nem tudom elviselni azt a tömeget, amely ilyenkor a boltokat jellemzik. Persze örülök annak, ha sikerül olcsóbban hozzájutnom valamihez, de nem ragaszkodok hozzá annyira.

Legutóbb mégis betévedtem a város egyik legnagyobb szupermarketébe, habár akkor is csak reggeliért ugrottam volna be. Pechemre éppen akcióváltás volt. Mondhatni, egy tűt nem lehetett elejteni a sorok között. A zöldség és gyümölcs részlegen még össze is vesztek az emberek. Talán a paradicsomot 20%-kal olcsóbban lehetett beszerezni. Nem is értettem a vita tárgyát. Ilyen áron a piacon bármikor megkapható.

Nagy nehezen átverekedtem magam az egyik soron. A vicc az egészben, hogy ami nekem kellett volna, a csokival töltött croissant, épp nem is volt. Ezért volt értelme időt elpazarolnom… Mindenesetre beálltam a pénztárba, és vártam. Közben az előttem álló fiatal pár diskurzusát hallgattam.

Arról beszélgettek, hogy van olyan szolgáltatás a fővárosban, hogy iPhone szerviz Budapest – 1 órán belüli javítás az Allee-ban. Az LCD FIX 2015-ben nyitotta meg üzletét az egyik legforgalmasabb bevásárlóközpontban. Hétköznapokon és hétvégén is nyitva tartanak. Piacképes áron, prémium színvonalon, ügyfélközpontú stratégiával , 6 hónapos teljes körű garanciával várja az ügyfeleket. A legjobb minőségre törekednek, illetve márkafüggetlen mobiltelefon szervizként azonnali javításokat kínál. Kedvező áron adnak új, bontott, utángyártott, gyári felújított, és gyári alkatrészeket, így mindenki megtalálja a pénztárcájához leginkább passzoló lehetőségeket.

Ha az Iphone kijelzőnk összetört, megrepedt, befolyt, zöld csíkos, vagy egyszerűen semmilyen behatásra nem reagál ez az okostelefon, akkor valószínűleg a kijelzőnek problémái akadtak. Sokan ilyenkor új mobil után kezdenek nézegetni, azonban érdemes javításra adni a fejünket. Az LCD FIX-nél például a javítási árak nem haladják meg a készülék piaci értékének ötven százalékát.

Az üzlet weboldalán leírtak alapján, az egyik legnépszerűbb Apple szolgáltatásuk az Iphone kijelzőjének cseréje. Ennek oka az, hogy a mai telefonok extrém módon sérülékenyek hatalmas üveg érintőfelületek, hátlapok, valamint a lekerekített íves formák miatt.

A cég irányelve az, hogy az ügyfelei tisztában legyenek az általuk alkalmazott és felkínált szervizzel. A csere egyik legfontosabb kritériuma a megfelelő minőségű alkatrészek használata, amely hosszú távon is megbízható.

Az LCD FIX-nél az iPhone szerviz Budapest – 1 órán belüli javítással az Allee-ban elérhető. Nem kell előre bejelentkezni, és akár meg is várhatjuk az egész folyamatot. A szolgáltatás árairól az üzlet weboldalán lehet tájékozódni.

Természetesen Iphoneok esetében nem csupán kijelzőcsere érhető el. Szintén 60 percen belül akár új akkumulátor is kerülhet a készülékünkbe. Az ilyen típusú telefonoknál akkumulátorcserére akkor van szükség, amikor teljesítményük lecsökken, hirtelen merülési problémák lépnek fel, véletlenszerű kikapcsolódásokat tapasztalunk. Általánosságban véve ezeknél a mobiloknál akkor érdemes elvégezni az akkumulátorcserét, ha élettartamuk elérik azt a bizonyos maximális ciklust, vagy meghibásodás tapasztalható.

Az egyik legfontosabb alapelv, amit ki kell emelni, hogy a minőségi alkatrészek mellett a tapasztalt technikusok garanciát is vállalnak munkájukra. Amely azt jelenti, hogyha bármilyen probléma lépne fel távozás után, akkor az ügyfelek bármikor visszavihetik készüléküket.

Ami a legjobb az egészben, hogy semmilyen adatot nem fognak javítás közben az LCD FIX munkatársai letörölni. Jelkód megadására sincs szükség, a javítandó készülékek diagnosztikáját az ügyfél jelenlétében elvégzik, majd a telefon lezárásra kerül.