Akciós cégalapítás, ha székhelyt is választunk mellé

Az akciók világa nagyon különös tud lenni néha. Elvégre egy cég csak akkor tesz ilyet, ha megéri nekik. Vagy esetleg, ha már sehogy sem tudnak eladni egy adott terméket. Szerintem nincs semmi baj azzal, ha az ember odafigyel az ilyen leárazásokra. Rengeteg terméket tudtam így akár féláron is beszerezni, és egyáltalán nem bántam meg, hogy nem mentem biztosra egy drágább termékkel.

Ami nagyon kérdéses szokott lenni akciók kapcsán, az a sárga címkés termékek. Én egy csomó ideig nem is tudtam, hogy ezek léteznek. A nagyszüleim és az édesapám azonban mindig ezekre vadászik és végső soron, teljesen meg tudom érteni őket. A sárga címkés termékeknek ugyebár az a lényege, hogy nemsokára le fog járni a szavatosságuk. Ha azonban egy olyan terméket veszünk meg, amit pár nap alatt el is fogyasztunk, akkor nincs semmi gond.

Az előző héten, a topcegalapitas.eu segítségével arra is rájöttem, hogy egy cég alapítását is lehet kedvezményesen elvégezni. Ráadásul úgy, hogy nagyrészt ki se kell mozdulnunk az otthonunkból. Szerintem már ti is éreztetek hasonlóan, mikor valami nagy dologba kezdetek: rengeteg a részlet, bizonytalanok vagytok. A topcegalapitas.eu azonban egy olyan irányt adott nekem, amelynek segítségével könnyedén meg tudtam érteni, hogy milyen dolgok kellenek ahhoz, hogy meg tudjam alapítani a saját cégemet.

A topcegalapitas.eu már nagyon meggyőzően kezd azzal, ahogy a kezdőlapja kinéz. A kialakítás nagyon fontos, hiszen ez fogja meghatározni azt, hogy mennyi idő alatt tudjuk elintézni az ügyeinket. A topcegalapitas.eu úgy volt megtervezve, hogy ezt az időt minimalizálja és ezt nagyon tudom értékelni. Túl sok olyan oldalt lát még mindig az ember, amik nem tudtak lépést tartani az internetes kultúra fejlődésével. A topcegalapitas.eu azonban megfelel minden olyan alapszempontnak, amellyel el tudom dönteni, hogy egy oldal megbízható-e.

Ez azonban semmi ahhoz képest, hogy mennyire jó a tájékoztatás, amit nyújtanak. A topcegalapitas.eu egy olyan szolgáltatást ajánl nekünk, amelyhez sokan nem, vagy csak részben értünk. Céget alapítani nem kis dolog, az itt található leírások azonban végigvezetnek minket azon, hogy mik a legfontosabb tudnivalók. Ezekre a tájékoztatókra is a korábbi szempontok jellemzők. Könnyedén átláthatók és a nyelvezet sem túl bonyolult. Ez pedig azt eredményezte, hogy örömmel olvastam ezeket a szövegeket, amiket korábban biztosan nagyon untam volna.

Hálás voltam, hogy ennyi erőfeszítést raktak ebbe is a topcegalapitas.eu csapatánál, mert így tudatos döntés meghozatalára voltam képes. Ez pedig nem kis dolog, különösen a mai világban, ahol szinte minden arra van kihegyezve, hogy átverjenek minket és fals információkkal traktáljanak. Annyira voltam már csak kíváncsi, hogy az ügyintézés is hasonló gördülékenyen fog-e a menni, mint idáig szinte minden.

Az elérhetőséget nem volt nehéz megtalálni, különösen, mivel a tájékoztatók nagyrészében fel van tüntetve. Ebből is látszik, hogy az oldal tényleg szeretné, hogy felvegyük velük a kapcsolatot. Én a telefonos beszélgetést preferálom, de aki nem szeretne ennyire direkt lenni, az először írhat nekik egy emailt is. A telefont azonnal felvették, ráadásul egy olyan ügyintéző, aki nagyon kedves volt velem. Ezt is egyre ritkábban lehet tapasztalni. Nagyon örültem, hogy ennyire könnyed volt a beszélgetés és nemsokára kitűztünk egy időpontot, ami mindkettőnk számára megfelelő volt. Azóta pedig egy cég boldog tulajdonosa vagyok. Nem tudom mennyivel nehezebb lett volna ez az egész, ha nem lenne a topcegalapitas.eu.