Már nyáron érdemes figyelni a téli gumi akciókat, meg is mondom hol!

Abban is hasonlítunk a férjemmel, hogy szeretünk előre gondolkodni. Volt már rá példa, hogy a karácsonyfatalpat javította augusztusban, de én is shoppingoltam már a gyerekeknek ünneplő ruhát június végén a következő évnyitóra gondolva, mikor még a nyári szünet épphogy elkezdődött. Néha azért is jó bizonyos dolgokat szezonon kívül megvásárolni. Persze mindenféle leárazás és akció keretein belül. Sokkal olcsóbban juthatunk hozzá, és jól esik a tudat, hogy a várható helyzetekre fel is tudunk előre készülni.

Például már ilyenkor, nyár derekán is érdemes megnézegetni a téligumijainkat, hogy be kell-e majd szerezni, fel kell-e majd szereltetni újakat. A gumidiszkont.hu-n már ilyenkor is elérhető olyan téli gumi akció, melynek keretein belül korrekt árakon, rövid kiszállítási idővel juthatunk hozzá a télen használatos abroncsokhoz. A gumikhoz már akár 14.990.- Ft-os áron, közvetlen raktárkészletről, másnapi kiszállítással is hozzájuthatunk.

Nagyszerű webáruház a gumidiszkont.hu. Olyan bődületes mennyiségű készlettel dolgoznak, hogy nekem szemem-szám elállt, amikor először voltam honlapjuk látogatója. Rengetegféle márkában, típusban és méretben tudnak téli- és nyárigumikkal és persze felnikkel is szolgálni. Nem beszélve arról, hogy gondoskodnak az olyan dolgokról is, miszerint megfelelő információkkal és tanácsokkal látják el az oda betérőt.  

Teszik ezt a webáruház blog menüpontja alatt található cikkekkel, melyeket én is érdeklődve böngésztem már az első látogatásom alkalmával. Persze hamar törzsvásárlójuk lettünk, mert mindig tartós és minőségi abroncsokhoz jutottunk hozzá, korrekt árakon.  Hírlevelükre is rögtön feliratkoztam, hogy ne maradjak le az újdonságokról és az akciókról sem. Ezt mindenkinek javaslom, mert tényleg nagyon megéri a gumidiszkont.hu abroncswebáruházban vásárolni.

Mindig van nyári gumi és téli gumi akció, persze szezontól függően és tényleg hatalmas a választék, az árak pedig magukért beszélnek.Márkák tekintetében is tartós és minőségi darabok közül válogathatunk. Vannak itt például Hankook, Pirelli, Goodyear, Dunlop, Michelin abroncsok, de találhatunk Mumho, Bridgestone, vagy akár Falken, Continental termékeket is.

Ők egyébként egy miskolci vállalkozás, akik már 19 éve foglalkoznak autógumi szereléssel- és értékesítéssel. A számok magukért beszélnek, ennyi idő alatt nyilván szakértői lettek a területnek. Több, mint harmincezer féle termékkel foglalkoznak. a szám előre kicsit soknak tűnik. Az okos, logikus felépítésű webáruház menüjében járva ez a szám igaziból fel sem tűnik. Olyan szűrők segítik a készletben való válogatást és a rendelés leadást, melyek használatával könnyedén eligazodhatunk a rengeteg termék között. Vannak itt téli- és nyári gumik, felnik mindenféle kategóriában, minőségben árban és márkában.

Ha le szeretnénk adni a rendelésünket, regisztráció után könnyedén, pár kattintással megtehetjük. Ha az adott termék nem elérhető, vagy nincs raktáron, akkor is jelezhetjük rá az igényünket. Ebben az esetben a gumidiszkont.hu munkatársai egyeztetés céljából a lehető legrövidebb időn belül felveszik velünk a kapcsolatot egyeztetés céljából.

A webáruházban való rendelés leadásával gyakorlatilag egy hét intervallumra lefoglaljuk magunknak az adott abroncsokat. Ám, ha a termékekért egy hét leforgása alatt sem jelentkezünk foglalásunk elvész, rendelésünk törlődik.

A megvásárolt árut személyesen is át tudjuk venni a miskolci telephelyen hétköznapokon. Viszont  a GLS futárai, vagy a Magyar Posta kézbesítői által is kérhetjük a szállítást. Fizetni készpénzzel, vagy bankkártyával is lehet.

Véleményem szerint nem minden áru esetében járunk jól, ha akciósnak mondott terméket vásárolunk. Viszont autógumi esetében, ha tehetjük mindenképpen így járjunk el, mert egyáltalán nem földtől elrugaszkodott ötlet nyáron megvásárolni a téligumikat.