Akciós ipari takarítógép bérlés? Lehetséges?

Az azonnali akciók, a hirtelen felhívások inkább a kisbetűs konzumvilágban megfigyelhetők szerintem. Nagyobb volumenben, amikor feltételezhető, hogy nem egy magánvásárló fog lecsapni valamilyen termékre, vagy lehetőségre, ott inkább tartósan kedvező konstrukciókban gondolkodnak az értékesítők. Mondjuk ez csak saját tapasztalat, de én tényleg ezt érzem, ahogy szemlélődöm a világban.

Minket az vonzott például a Greenway Magyarország Kft-hez, hogy az ipari takarítógép bérlés területén belül nagy választékban kínálnak munkagépeket, de emellett állandóan kedvező árú, és mindent tartalmazó Full service csomagjuk is van. Állandóan – ismétlem! Mert ez nem csak egy egyszeri ajánlat, nem mondanak olyat, hogy “Most vonzó a takarítógép-bérlés”, hanem mindig kedvezően próbálják nyújtani azt, ami nekünk kell. Pontosabban, minél több szolgáltatást igénylünk, annál kedvezőbb, ahogy ez lenni szokott. (Egyébként máshol is.) Az ipari takarítógép bérlés mellett része lehet a csomagnak maga a betanítás is a géphasználatra. Például.

Nézzétek csak meg nyugodtan a greenwaykft.hu oldalukon, hogy milyen komoly cuccok is elérhetők náluk, és ehhez például van, hogy betanítást is “adnak” az említett bérleti csomagban. Aminél van persze kevésbé mindent egyesítő bérlési lehetőség is, és a választék is kiváló a seprűktől a már-már közlekedési járműnek számító ráülős takarítós kocsikig.

Ennek a lehetőségnek köszönhetően nem kell megvásárolnunk ilyen drága gépeket, és náluk még kaució sincs. Időt és energiát spórolunk meg azzal, hogy szervizelésre és semmi ilyenre nem kell gondolnunk, és tényleg nem csak egy-két típusból választhatunk, hanem a különböző felületekhez, különböző visszatérő szennyeződésekhez lehet nekünk speciális jellegű és teljesítményű ipari takarítógépünk. Szerintem ez páratlan, és akkor még nem beszéltem a hatékonyságról!…

Alapos technikai leírásokkal győződhetünk meg róla, hogy a számos lehetőségből melyiket válasszuk, miféle gép kell nekünk pontosan. Lehet az az érzésünk, hogy a dolog maga a bőség zavara, de tényleg mindent elolvashatunk a ránézésre nekünk tetsző darabról, és ha mégsem az az ideális választás, továbbnavigálhatunk egy másikra, mert itt mindennek van egy másik alternatívája.

Ráállós, kísérős, ráülős, de még kézben tartható, amolyan profi “porszívók” és egyebek is vannak. Csuda egy szolgáltató a Greenway. És emiatt aztán nagyon nagy és ismert cégek is az ügyfélkörükhöz tartoznak. Nagyobb gyártó monstrumok, mondjuk autógyártók nem engedhetik meg maguknak, hogy ne rendelkezzenek ilyen gépekkel, de a jelek szerint ők sem vásárolnak meg semmit, hanem full serviceben bérelnek és az nekik mindenre jó. Ha egy nagy autógyártónak ez megfelel, kisebb cégeknek gondolom végképp nagyon kimerítő, amit a Greenway nyújtani tud. Ezek szerint sok olyan gép is ilyen helyről bérelt darab, amivel a vásárlásunk közben elszlalomozott közöttünk és a sorok között egy-egy áruházi takarító a Tescoban…

Vannak náluk még vízszívók és kárpittisztítók is. Tehát elegáns szalonokba is kínálnak jó megoldást, nem csak durva padlójú óriás áruházláncok hipermarketeibe, vagy gyártócsarnokokba. A gépeik többnyire a Taski nevű gyártótól származnak, ami újabb garancia a nagy volumenben is tartható minőségre és teljesítményre.

Szóval, ha nem is vagyunk kisfelhasználók vagy ilyesmi, akciók akkor is várnak majd ránk, csak máshol kell keresni őket, talán. És más a lényegük. De a Greenway is mindent megad a partnereinek, ezért kidolgoztak egy kivételesen kedvező csomagot is. Az említett “teljes szolgáltatást”. Mindenre gondoltak, nem is tegnap kezdték az ipart: kiforrott szolgáltatás elképesztően megbízható modern eszközökre épülve – ennél jobb akció kell bárkinek, aki gyártótevékenység közben akar mondjuk nagy volumenben takarítani?…