Az akciók önmagukban még nem segítettek rajtunk

Van nekünk egy üzletünk, ami online is működik. Ezt úgy értem, hogy az interneten keresztül is lehet nálunk rendelni, de igazából most nem is ez a történetem lényege.

Amiről beszélni szeretnék, hogy pár hónapa erősen rámentünk az akciókra. Próbáltuk a vevők figyelmét felhívni arra, hogy nálunk különböző kedvezményeket és kuponokat is szerezhetnek, ha elég figyelmesek a weboldalunkon.

Például bevezettük, hogy ha bizonyos érték felett vásárolnak nálunk, akkor a szállítás díját teljesen elengedjük. De elég sok “egyet fizet, kettőt kap” jellegű akciót is el kezdtünk alkalmazni.

Nem akarom azt mondani, hogy ezek a kedvezmények teljesen hatástalanok lettek volna, hiszen igenis lehetett érzékelni, hogy emelkedik a rendeléseinknek a száma, de azért az igazán várt hatást így sem sikerült elérni.

Önmagukban az akciók még nem járulnak hozzá, hogy a vállalatunk a siker útjára lépjen, ezt elég hamar beláttuk, de azért nem keseredtünk el. Inkább feltettünk magunknak egy kérdést.

“Az akciózás egy jó ötlete volt, de ez még kevés. Mi a hiba, és mit kéne tennünk?”

Némi tanakodás után erre jutottunk

Végül az egyik üzlettársam világított rá a problémára. Elmondta, hogy az akciók még nem fognak új, potenciális vásárlókat szerezni a weboldalunkra, maximum csak a meglévőknek a kedvét hozza meg a vásárláshoz.

Szóval szerinte ki kellett találni valamit arra, hogy a weblapunk jobban látassa magát a világhálón, de közben természetesen az akciókat és a kuponok ötletét sem szabad elvetni.

Gyorsan beláttam, hogy igaza van: kell még valami, ami embereket hoz a weblapra. Hiszen hiába a sok kedvezmény, mert ha kevesen látják azokat, akkor az igazi hatás el fog maradni.

A feladat végül rám hárult, hogy találjak ki valamit, hogy növeljük a látogatók számát a weboldalon. Az elején kissé gondban voltam, mert fogalmam sem volt, milyen irányba is kéne mozdulnom, de aztán egyszer csak szembe jött velem a megoldás, és egy csapásra minden sokkal egyszerűbbé vált!

Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán

Megtaláltam azt a csapatot, akikkel a weboldalunk szárnyakat növesztett

Az interneten kezdtem el keresgélni egy olyan szolgáltató után, mely rendelkezik a szükséges tapasztalattal és eszközökkel ahhoz, hogy a weblapunk több látogatóhoz jusson.

Hamar rá is találtam a KeresőbenElső online marketing szolgáltatójára, akik bizony pillanatok alatt meggyőztek a linképítés erejéről.

A Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán egy olyan lehetőséget jelentett nekem, amire egészen egyszerűen nem mondhattam nemet. Tulajdonképpen a vállalatunk sikere múlott ezen.

Persze jogosan kérdezitek, miért voltam olyan biztos abban, hogy nekem az ő szolgáltatásukra van szükségem?

Valójában már a weboldaluk is meggyőzött ennek az igazáról. Mi alapján is lehetne értékelni egy online marketing szolgáltatót, ha nem a honlapjukkal, igaz?

A weblapjuk pedig egészen kiváló. Sőt, inkább a tökéletes szót használnám! Rengeteg mindent megtudhatunk a marketingről, csupán azzal, hogy eltöltünk egy kis időt a weblapjukon és olvashatunk.

Minden szolgáltatásuk részletesen el van magyarázva, szóval itt pontosan tudni fogod, hogy mit kapsz majd a pénzedért cserébe. A tájékoztatás itt tényleg elsőrendű, de könnyen meggyőződhetsz erről, ha használod a következő linket: Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán.

Ha linképítésre van szükséged, ők a megfelelő választás!

Mielőtt megtaláltam volna őket, fogalmam sem volt arról, hogyan is működik a linkek profi elhelyezése az interneten, sőt, még azt sem tudtam igazán, hogy ez mire jó.

Az oldalukon viszont részletes leírást találtam erről a folyamatról, és arról is, hogy ők ezt hogyan végzik.

Ennek az eljárásnak a célja, hogy egy vállalat bizonyos kulcsszavakra minél jobb helyezést szerezzen meg a Google keresőjében. Nem kell mondanom, hogy ez milyen fontos, ugye?

Ma már szinte mindenki az internetet használja, így ha egy vállalat sikeres akar lenni, akkor szinte kötelező, hogy a Google az első helyek egyikére dobja ki.

Ennek az egyik legjobb módja, ha linképítésbe kezdünk. Máshogy fogalmazva olyan linkeket helyezünk el a világhálón, melyek a mi internetes platformunkra mutatnak rá.

Ez persze csak leírva tűnik egyszerűnek, de egyáltalán nem az.

Egy link ugyanis nem nem biztos, hogy értékes a Google számára! Ha a weboldal nem elég nívós, amin a link el lett helyezve, akkor nem érjük el vele a célunkat.

Szintén sokat számít az is, hogy az adott link milyen szövegkörnyezetben található meg. Ha a szöveg igénytelen, vagy nem is létezik, akkor az a link olyan, mintha ott sem lenne.

Azt is ki kell emelni, hogy a linkek építésének folyamatosan kell történnie. Tehát az nem elég, hogy elhelyezünk néhány hivatkozást valahová, és utána többé nem is foglalkozunk vele. Ha így állunk hozzá, akkor biztosan nem érünk el semmilyen látványos előrehaladást.

A keresobenelso.hu minden feltételnek megfelel, hogy a fenti követelményeket teljesítsék! Több száz blog áll a rendelkezésükre ahhoz, hogy a linkeket elhelyezzék. Ezek mind igényes, a Google szemében értékes weboldalak, szóval mindenki biztos lehet abban, hogy a oldalukra mutató hivatkozások a lehető legjobb helyekre kerülnek.

A linkeket olyan szövegekbe helyezik el, melyek igényesen lettek megírva, és melyek tartalma illik a blogok témájához is. Ezekre fontos oda figyelni, mert a linképítés csak így működhet.

Az együttműködés kiválóra sikeredett

Kitöltöttem egy űrlapot a weboldalukon, amit aztán el is küldtem nekik. Nem kellett sokat várnom, és már jelentkeztek is, hogy megbeszélhessük a továbbiakat.

A beszélgetésünk első percében éreztem már, hogy a lehető legjobb marketing szolgáltatót sikerült kiválasztanom. Segítettek abban, hogy egy olyan csomagot válasszunk ki, mely leginkább megfelel a cégünk céljainak, figyelembe véve az anyagi lehetőségeinket is.

Miután minden tisztázásra került, utána meg is kezdték a munkát. Mikor azt kérdeztem, mikorra várhatóak az első komolyabb eredmények, eléggé óvatosak voltak, hiszen ez egy olyan procedúra, aminek időre van szüksége.

A mi esetünkben már az első hónapokban jelentkeztek az eredmények, ami a legvadabb elképzeléseinket is meghaladták! Volt olyan kulcsszó, amire az első helyre kerültünk, pedig csak két hónapja dolgoztak rajta! Ez egy egészen elképesztő eredmény!

Hála a “Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán” szolgáltatásuknak, a látogatók száma brutálisan kezdett növekedni a weboldalukon, ami természetesen a bevételeink növekedésében is megmutatkozott.

Cégvezetőként még soha nem hoztam jobb döntést, minthogy a keresobenelso.hu csapatát választottam!

Ha Te is olyan problémákkal küzdenél, mint egykor én, és aggódsz az alacsony látogatottság miatt, akkor ebből a cikkből már tudod, mit kell tenned!

Vedd fel velük a kapcsolatot, hogy minél előbb a Te weboldalad is felhők felett járhasson! A velük való együttműködés pénzügyi és marketing szempontból is a lehető legjobb döntés, szóval hajrá!