Női kézitáska karácsonyra

Ahogy közeledik a karácsony, az embernek érdemes előre megterveznie, hogy kinek mit szeretne adni. Én ebben az időszakban figyelni szoktam az akciókat, hátha valami nagyon jó ajánlatra bukkanok. Eldöntöttem, hogy a barátnőmnek az ajándéka egy női kézitáska lesz, mert valami borzalom, amit használ, és elmondása szerint sajnálja a pénzt egy új táskára. Amikor keresgéltem, egy csomó táskára 20% kedvezmény volt az annataska.hu oldalán. Úgy voltam vele, hogy egy próbát megér, hátha itt fogom megtalálni a barátnőmnek a megfelelő női kézitáskát.

Azt rögtön láttam, ahogy ellátogattam a weboldalukra, hogy nagyon nagy a választék, így attól nem féltem, hogy nem fogok semmi jót találni. Ráadásul még az is a segítségemre volt, hogy az oldalon van szűrési lehetőség, amivel a találatok számát lehet csökkenteni. Mindenképp valamilyen fekete táskát szerettem volna venni a barátnőmnek, mert az a szín bármihez jól megy. Végül a választásom egy fekete színű Tamaris táskára esett.

A következő lépés volt megtudni, hogy hogyan fogom kézhez kapni a rendelésem. Láttam, hogy a GLS futárszolgálat viszi ki házhoz a csomagot, ha valaki ezt a kiszállítást választaná, de lehet rendelni Pick Pack Pontra is. Ugyan az előbbi kényelmesebb, sokszor az ember azonban nem tudja megoldani, hogy otthon legyen, amikor jön a futár, ilyenkor lehet jó alternatíva a csomagpontra való rendelés. Én mindenképp utánvéttel szerettem volna fizetni, mert a bankszámlámon nem nagyon szoktam pénzt tartani, inkább otthon, készpénzben. De az utánvétes fizetésnek nem volt semmi akadálya. Sokkal gyorsabban megkaptam a csomagomat, mint ahogy arra eredetileg számítottam. Alig vártam, hogy karácsonykor odaadjam a barátnőmnek az új táskáját, és szerencsére nagyon örült neki, és szépnek találta. Biztos, hogy legközelebb is erről az oldalról fogok rendelni.

női kézitáska