Megtaláltam a legjobb esküvői fotóst

Az esküvőnkre készülődve nagyon sok feladat szakadt a nyakunkba. Úgy gondoltuk, hogy esküvőszervező nélkül is nagyon jól össze tudjuk rakni az esküvőt, de nehezebb feladat lett, mint amire számítottunk. Sok dekorációt sikerült akciós áron beszereznünk, ezért legalább a költségeken tudtunk egy kicsit faragni, de korántsem voltunk elégedettek sajnos. Útközben el is bizonytalanodtunk azon, hogy valóban mi akarjuk-e megszervezni az egész esküvőt. De végül úgy döntöttünk, hogy ha már idáig eljutottunk, akkor nem lenne érdemes feladnunk.

Az esküvői fotós árak egyáltalán nem voltak kedvezők. Miután ezt láttuk, akkor a költségvetést egy kicsit át kellett gondolni. Átcsoportosítottunk pár kiadást, és máris megvolt a keretünk egy nagyszerű fotósra. Már csak azt kellett kitalálnunk, hogy ki legyen az. Nem volt egyszerű a döntés, hiszen nagyon sok fotós vállal esküvőt is.

Az esküvői fotós árak után keresgélve végül sikerült rátalálnunk Szoboszlai Krisztire. A honlapja nagyon szép és letisztult. Nagyon sok hasznos és fontos információ megtalálható rajta. Nem csak Szoboszlai Krisztit tudtam megismerni a weboldalnak köszönhetően, hanem azt is megtudtam, hogy mire számítsak a közös munka során. Ugyanis részletes leírást lehet találni minden szolgáltatásáról és arról is, hogy mire érdemes figyelni a fotózást megelőzően. Ha ezeket mind elolvasod, akkor nagy valószínűséggel nem marad benned kérdés. Ha mégis, akkor pedig bátran kérdezhetsz tőle, nagyon szívesen válaszol minden kérdésre.

Milyen fotózásokat vállal? Amennyiben kismama, művészi, portré, gyermek, családi, jegyes, esküvői, glamour vagy fine art fotózásra lenne szükséged, akkor mindenképp érdemes lehet fontolóra venni Szoboszlai Krisztit.

Egyedi fotókat készít, egyedi stílussal. Ha olyan képeket szeretnél, amire ránézésre meg tudod mondani, hogy melyik fotós készítette és ki szeretnél tűnni a tömegből, akkor mindenképp érdemes lehet Szoboszlai Kriszti munkáit megnézni.

A weboldalon nagyon sok referencia munka is megtalálható, ezért szerintem már ezek alapján is el tudod dönteni, hogy számodra mennyire tetszenek.

Amennyiben Neked nincs szükséged most fotózásra, de ajándékba szívesen adnál valamilyen élményt valamelyik családtagodnak vagy barátodnak, akkor erre is van lehetőséged. Az ajándékutalványnak köszönhetően egy nagyszerű élményt ajándékozhatsz mindenkinek. Ezt kérdheted digitálisan és postai úton is, amelyik neked kényelmesebb.

Többfajta fotózási csomag közül választhatsz nem csak ajándék gyanánt, de általánosságban is. Van egy alap csomag, egy exkluzív csomag, egy VIP csomag és egy MIX csomag is, ahol a stúdió fotózás mellett szabadtéri fotózáson is részt vehetsz.

A honlapon több visszajelzésből is az olvasható, hogy az ügyfelei nagyon elégedettek voltak a munkájával. Ezek alapján az mondható el, hogy lelkiismeretesen dolgozik, szívvel-lélekkel készíti a képeket, a fotózás során nagyszerű szokott lenni a hangulat és a gyerekekkel is könnyen szót ért. Szerintem ezek olyan pozitív tulajdonságok, amikért már megéri őt választani.

A blog bejegyzései között olvasgatva pedig több dolgot is megtudhatsz a fotózásról. Ha érdekel ez a téma, akkor ezeket a cikkeket ne felejtsd el megnézni.

Ha szükséged lenne még egy plusz pontra Szoboszlai Krisztivel kapcsolatban, akkor még az is elmondható róla, hogy megnyerte a Portrait Masters Award díjat. Szerintem ez egy olyan nagyszerű díj, amiből egyértelműen látszik, hogy szakmai szemmel is kiemelkedők a fotói.

Ha szívesen dolgoznál együtt egy díjnyertes fotóssal és gyönyörű képeket szeretnél magadról vagy a családodról, akkor keresd fel minél hamarabb!